OPPO представила нові окуляри доповненої реальності (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

OPPO представила нові окуляри доповненої реальності (фото)

Технології&Авто
388
На конференції OPPO INNO Day 2020 були продемонстровані окуляри доповненої реальності OPPO AR Glass 2021 і мобільний додаток CybeReal, що об’єднує реальний світ з віртуальним.
OPPO AR Glass 2021 – покращена версія показаних минулого року окулярів. Зовні вони максимально наближені до звичайних окулярів, але мають злегка збільшені розміри. При цьому вони стали на 75% легшими ніж попередня версія. Крім того, в порівнянні з торішнім варіантом контрастність зросла на 53%, рівномірність розподілу яскравості — на 98%, а кількість пікселів на градус — на 40%.
Зображення проєктується в очі користувача з 0,71-дюймових OLED-дисплеїв. За запевненнями OPPO, окуляри здатні імітувати перегляд контенту на 90-дюймовому екрані з відстані трьох метрів. Гаджет підключається до смартфону по USB Type-C. При цьому телефон виступає в ролі контролера. Окуляри оснащені парою камер з об’єктивами типу “риб’яче око”, які в парі з TOF-сенсором з високою точністю сканують оточення і навіть можуть відстежувати рух рук і пальців по 21 точці.
OPPO представила нові окуляри доповненої реальності (фото)
За допомогою окулярів можна переглядати відео, грати в різні AR-ігри, розміщувати віртуальні меблі в приміщенні і т.д. Наступного року OPPO обіцяє випустити набір інструментів для сторонніх розробників, щоб вони могли створювати додатки доповненої реальності.
Разом з окулярами було представлено мобільний додаток доповненої реальності OPPO CybeReal. Він заснований на технології просторових обчислень в реальному часі, забезпечуючи високоточне позиціонування і розпізнавання сцен за допомогою GPS, Wi-Fi, Bluetooth і мобільних мереж. В рамках демонстрації роботи програми показали просунуту навігацію містом з нанесенням доповненої реальності поверх реальних об’єктів.
Про надходження окулярів OPPO AR Glass 2021 в продаж і реліз додатка CybeReal інформації поки що немає.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас