Ощадбанк знизив ставки за кредитами для бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк знизив ставки за кредитами для бізнесу

Кредит&Депозит
414
Ощадбанк у черговий раз суттєво знижує ставки за основними кредитними програмами для клієнтів МСБ. Залежно від строку кредитної операції та фінансового стану позичальника зниження сягає 2%.
Про це повідомляє пресслужба банку.
До кінця поточного року бізнес-клієнти Ощадбанку мають можливість поповнити обіговий капітал, придбати транспорт або обладнання за рахунок кредитних коштів зі ставкою від 12,25% річних у гривні.
«Ми активно працюємо в напрямі розширення доступності кредитування, в тому числі його здешевлення. Банк системно знижує відсоткові ставки, пропонує клієнтам скористатись привабливими умовами партнерських, міжнародних і державних програм підтримки МСБ. Цього року підприємці вже отримали близько 800 доступних кредитів на суму майже 1,1 млрд грн», – зазначив Андрій Стецевич, заступник голови правління Ощадбанку.
Також в Ощадбанку діють:
  • спільна з ЄІФ і ЄІБ програма «гарантійний механізм», що робить доступним кредитування клієнтів, які не мають достатньої застави на всю суму кредиту. За умовами програми достатньо надати забезпечення на 30% кредиту, решту 70% гарантує ЄІБ;
  • програма з НУФ, що дає змогу знизити ставку кредитування на 1% річних;
  • програма соціального підприємництва з фондом WNISEF, яка передбачає фінансування за ставкою від 5% до 10% річних.
До речі, портал Finance.ua проаналізував кредитні пропозиції більшості українських банків. Найкращі ми відібрали в спеціальному сервісі.

Порівняти і підібрати кредит можна тут

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас