5 незвичайних вакансій від роботодавців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

5 незвичайних вакансій від роботодавців

Особисті фінанси
1725
У листопаді роботодавці пропонують роботу для таємних покупців та операторів вишивальних машин.
Про це повідомляє robota.ua.
Таємний покупець в 4Service Group. Спеціалізоване агентство з надання послуг Mystery Shopping в Європі запрошує в команду. Обов’язки: відвідування банків, магазинів, сервісних центрів під виглядом звичайного покупця; ретельне спостереження за якістю обслуговування; заповнення анкети на сайті. Вимоги до кандидатів: наявність диктофона та фотокамери; доступ до інтернету; відповідальність; грамотний правопис російською та українською.
Актуарій у НБУ. Вимоги: вища освіта – вища математика, статистика або актуарна фінансова математика; володіння англійською на рівні В2. Необхідні знання: стандарти актуарної діяльності; методи математичного моделювання та формалізації завдань для здійснення актуарних розрахунків; фінансова математика; актуарна математика; теорія ймовірностей та математична статистика; теорія ризику; страхове законодавство; законодавство з питань бухгалтерського обліку, звітності та аудиту; досвід роботи актуарієм у сфері life страхування не менше ніж 3 роки.
Тістоміс в “Київський БКК”. Провідний національний виробник кондитерки запрошує в команду. Обов’язки: закладка інгредієнтів згідно з рецептурою; управління тістомісильною машиною. Вимоги: досвід роботи від 1 року; бажання рости і розвиватися.
Чабан, пастух, зоотехнік (сімейна пара) в “Центр здорового життя”. На роботу в домогосподарство, розташоване в Косівському районі Івано-Франківської області, потрібна сімейна пара для розведення поголів’я овець. Вимоги: обов’язковий стаж роботи у тваринництві та птахівництві; любов до тварин; порядність, відсутність шкідливих звичок. Обов’язки: виконання комплексу робіт по стійловому та пасовищному утриманню овець; утримання приміщень згідно із зоотехнічними та санітарно-епідеміологічними нормами; проведення профілактичних заходів щодо запобігання захворювань тварин; сінокіс; допоміжні роботи по господарству.
Андеррайтер (андеррайтер-методолог) у “Княжа”.
Страхова компанія запрошує в команду. Вимоги до кандидата: вища освіта – фінансово-економічний напрям; досвідчений користувач MS Office, відмінне знання Excel; аналітичні здібності; знання страхових продуктів, законодавства у сфері страхування; досвід роботи в андеррайтингу від 2 років; англійська мова; комунікативні навички.

Хочу отримати гроші до зарплати 💸

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас