Hyundai показала перші зображення Tucson N Line (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai показала перші зображення Tucson N Line (фото)

Технології&Авто
2082
Компанія Hyundai опублікувала перші зображення кросовера Tucson N Line, який стане ключовою моделлю, що входить в плани Hyundai по розширенню лінійки бренду N до семи автомобілів в різних сегментах до 2022 року.
Hyundai збирається вивести на ринок три іміджевих моделі під брендом N, включаючи автомобілі Veloster N і Elantra N, а також моделі в версіях N Line – Sonata N Line, Elantra N Line і Tucson N Line. Стратегія суббренду N передбачає поетапний запуск спортивних моделей, орієнтованих на різноманітні запити автолюбителів, повідомляє прес-служба Hyundai.
Hyundai показала перші зображення Tucson N Line (фото)
Tucson N Line відрізняється агресивним дизайном екстер’єру та оригінальними елементами інтер’єру. Для серійних моделей будуть також запропоновані спеціальне обладнання і вибір кольорів на будь-який смак. Tucson N Line з’явиться в продажу в США навесні 2021 року.
Нагадаємо, кросовер Hyundai Tucson четвертого покоління був представлений у вересні цього року. Новинка буде доступна як з звичайної, так і з подовженою колісною базою відповідно до запитів клієнтів з різних країн. На ринку Кореї новий Tucson вже з’явився в продажу, а в США і на інших ринках з’явиться в першій половині 2021 року.
Hyundai показала перші зображення Tucson N Line (фото)
За матеріалами:
MMR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас