Hyundai готує 12 нових та оновлених кросоверів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai готує 12 нових та оновлених кросоверів

Технології&Авто
893
Південнокорейська компанія представила американську специфікацію Tucson і розсекретила кілька прийдешніх моделей N/N Line.
Компанія Hyundai оголосила про плани випустити 12 нових або «значно поліпшених» кросоверів до кінця 2021 року. Автовиробник не вдавався в деталі, але в асортимент продукції входить кілька раніше представлених моделей, включаючи Kona і Santa Fe, а також Tucson 2022 року. Hyundai також підтвердила, що з’являться абсолютно нові моделі, такі як пікап Santa Cruz і Ioniq 5, який був анонсований концептом 45.
Згідно з планом, Hyundai буде мати «один з найсвіжіших позашляховиків і екологічно орієнтованих модельних рядів у всій галузі». Говорячи про останній, компанія заявила, що ми можемо очікувати гібридні, підключаємі гібридні моделі та електромобілі, а також бензинові варіанти і N Performance.
Це не так вже й багато, але оновлена ​​Kona була представлена ​​в Південній Кореї на початку цього року. Крім стандартної моделі і варіанти N Line, буде повноцінний Kona N, який може мати 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом, що розвиває до 275 к.с.
Залишається неясним, про які ще новинки йшлося, але північноамериканський віце-президент Hyundai по плануванню продукції і стратегії мобільності сказав: «Наші працьовиті інженери, дизайнери і команди розробників розробили фантастичні нові продукти для наших клієнтів».
«Тут представлені позашляховики Hyundai, екологічні автомобілі і високопродуктивні продукти N, і мені не терпиться побачити, як споживачі і ентузіасти відреагують на нашу найбільш вражаючу на сьогоднішній день лінійку продуктів», – додав Олабісі Бойл.
За матеріалами:
MMR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас