Apple оновила свою ОС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple оновила свою ОС

Технології&Авто
795
Компанія Apple випустила оновлення операційних систем для iPhone і iPad. Перевірити їх наявність можна через системні налаштування пристрою. Ці апдейти складно назвати великими, проте вони містять кілька нововведень, гідних уваги.
Apple додала в iOS і iPadOS 14.2 нові емодзі. Оновлення iOS 14.2 також включає новий елемент розпізнавання музики для пункту управління, який покращує інтеграцію сервісу Shazam в операційну систему. Функція дозволяє визначати музику, відтворену навколо вас або в додатках.
Новий інструмент можна додати в пункт управління через параметри в системних налаштуваннях. Після цього функцію можна буде запускати, не переходячи до додатка. Цю можливість також можна використовувати за допомогою голосового помічника Siri.
Апдейт також включає перероблений віджет “Now Playing” для пункту управління, в якому перераховані нещодавно відтворювані альбоми. Крім цього, був перероблений інтерфейс для AirPlay, що спрощує відтворення музики на декількох пристроях в будинку.
Для слабозорих Apple додала функцію “виявлення людей”, яка працює за допомогою камери. У iPhone 12 Pro, Pro Max і iPad Pro 2020 ця можливість визначає, коли людина знаходиться поруч з пристроєм і відправляє повідомлення у вигляді звукового, візуального або тактильного зворотного зв’язку.
Для додатка Apple Watch на iPhone змінили іконку, помістивши на неї годинник з новим ремінцем.
Власники HomePod з оновленням iOS 14.2 зможуть використовувати функцію «Інтерком», яка дозволяє використовувати смарт-колонки Apple, а також смартфони та планшети для внутрішнього зв’язку в домашніх умовах.
Також в iOS 14.2 з’явилися нові варіанти шпалер, при цьому кілька з них доступні в світлому і темному режимі.
Була оптимізована зарядка акумуляторів AirPods для уповільнення старіння батареї за рахунок скорочення часу стану повного заряду.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас