Об’єкти «Великого будівництва» готові на 89% - Мінрегіон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Об’єкти «Великого будівництва» готові на 89% - Мінрегіон

Казна та Політика
491
За даними моніторингової групи Мінрегіону, яка постійно відслідковує стан реалізації програми «Велике будівництво», на 4 листопада середній відсоток будівельної готовності об’єктів по Україні складає 89%.
Про це повідомляють у Мінрегіоні.
Школи, які входять до програми, готові на 93%, дитсадки – на 88%, спортивна інфраструктура – на 86% та інші об’єкти – на 86%.
«В умовах коронакризи питання забезпечення українців якісними медичними послугами має бути в пріоритеті всіх очільників регіонів. Наразі більшість областей тримає високий темп будівництва приймальних відділень опорних лікарень, які входять до Програми Президента «Велике будівництво». Сподіваємось, що прогрес, який зараз демонструють області по завершенню об’єктів медичної інфраструктури, дозволить вчасно та в повному об’ємі виконати цьогорічну програму», – наголосив міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов.
Коментуючи кадрові зміни в регіональному управлінні,він зазначив, що кадрові помилки призводять до негативних наслідків та уповільнення роботи на місцях.
«Регіони мають демонструвати динаміку зрушень, що і є критерієм роботи очільника ОДА за певний проміжок часу. Якщо такі показники відсутні, приймаються відповідні кадрові рішення», – зазначив Олексій Чернишов.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас