Названо специфікації нового смартфона OPPO на Android 11 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо специфікації нового смартфона OPPO на Android 11

Технології&Авто
314
Китайський регулятор TENAA опублікував технічні характеристики неанонсованого смартфона OPPO, список яких незабаром доповнив відомий мережевий інформатор.
Особливістю пристрою, що працює під управлінням новітньої версії Android, стануть OLED-дисплей, підтримка функції швидкої зарядки високої потужності і просунутий набір камер.
У базі даних TENAA новинка OPPO представлена в двох варіантах з модельними номерами PEGM00 і PEGT00. І хоча регулятор розкриває лише базові характеристики гаджетів, авторитетний мережевий інформатор Digital Chat Station опублікував їх більш детальні специфікації.
За даними інсайдера, гаджет отримає 6,43-дюймовий OLED-екран з частотою оновлення 60 Гц і значенням дискретизації сенсора 180 Гц, а також врізаним 32-мегапіксельним селфі-модулем. Ємність акумулятора пристрою з підтримкою швидкої зарядки потужністю 65 Вт складе 4300 мАг. На тильному боці смартфона розмістяться чотири датчики основної камери (64 + 8 + 2 + 2 Мп).
Точна модель використовуваного в пристрої процесора не розкривається, але відомо, що він отримав вісім ядер і буде працювати на частоті до 2,4 ГГц. Конфігурація пам’яті, комерційна назва і ціна моделі, реліз якої очікується вже в цьому місяці, поки що невідомі.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас