Топ-3 пізнавальних відео на youtube-каналі Finance.ua — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Топ-3 пізнавальних відео на youtube-каналі Finance.ua

Особисті фінанси
457
Канал Finance.ua в Youtube стає все популярнішим. Ще б пак! На ньому допитливий глядач завжди може знайти не тільки такі потрібні прогнози валют, але і безліч експертних думок та порад, які допомагають економити.
Наприклад, ось трійка останніх корисних відео, які вже чекають на вас на youtube-каналі Finance.ua.
1. Прогноз по валюті: коротко і по суті. 📹 наш фінансовий експерт Олексій Козирєв озвучить всі фактори, які впливають на курс долара в Україні і світі зараз, а ще розповість про те, як змінюються ціни на золото і срібло.
2. Бліц-відповіді на запитання підписників: курс валют, ціни на продукти, заощадження та депозити. 📹 ми попросили наших глядачів поставити найважливіші, на їхню думку, запитання, і відповіли на них. Вийшло пізнавально і цікаво. До речі, ви теж можете поставити свої запитання під відео, а ми відповімо на найважливіші з них в наступних випусках!
3. Чи зможуть українці пережити посилення карантину і прожити без держпенсії. 📹 найкращий спосіб дізнатися думку людей про важливі події – запитати їх. Finance.ua обрав складні запитання і попросив киян висловити свою думку.
Більше корисної інформації завжди на youtube-каналі Finance.ua. Нагадаємо, ви також можете запропонувати актуальну тему в коментарях під відео. Якщо вашу ідею користувачі підтримають лайками, ми знімемо за нею окреме відео.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас