У додатку Google Messages тепер можна запланувати відправку повідомлень за часом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У додатку Google Messages тепер можна запланувати відправку повідомлень за часом

Технології&Авто
253
Останнім часом додаток Google Messages отримав безліч корисних функцій. Тепер до них додалася функція відправки повідомлень за розкладом. На жаль, вона поки доступна не всім користувачам.
Нова функція надається через оновлення на стороні сервера, тому її не можна додати в додаток самостійно. Проте, є підстави вважати, що незабаром вона стане доступною широкому колу користувачів.
Власники Android-пристроїв, які вже отримали доступ до нової можливості, повідомляють, що при утриманні кнопки відправки повідомлення в додатку з’являється вікно, яке пропонує варіанти, такі як «Сьогодні ввечері, 18:00», «Сьогодні ввечері, 21:00», а також «Завтра, 8:00». Крім того, є можливість самостійно вказати дату і час відправки повідомлення. Заплановані повідомлення відображаються в загальному списку і помічені іконкою у вигляді годинника. Варто зазначити, що заплановані повідомлення можна видалити, відредагувати або відправити негайно.
Оскільки це оновлення на стороні сервера, воно поки що доступне для невеликого числа користувачів у тестовому режимі. Очікується, що воно стане доступним всім користувачам вже в найближчі тижні.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас