Закріплені повідомлення, трансляція геопозіції, плейлисти: Telegram запустив оновлення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Закріплені повідомлення, трансляція геопозіції, плейлисти: Telegram запустив оновлення

Технології&Авто
467
Розробники Telegram оголосили про появу відразу кількох оновлень, які вдосконалили роботу з месенджером.
Про це йдеться в блозі Telegram.
Зокрема, тепер в одному чаті можна закріпити відразу кілька важливих повідомлень: тепер можна швидко перемикатися між закріпленими повідомленнями або переглянути весь список на окремому екрані, натиснувши на новий значок в панелі вгорі чату.
Закріплення повідомлень стало доступним не тільки в групах і каналах, але і в особистому листуванні.
У месенджері також поліпшили трансляції геопозиції користувача.
“Коли друзі транслюють геопозицію в реальному часі, ви можете налаштувати оповіщення про їх наближення — це допоможе не розминутися на вулиці або вчасно вийти назустріч гостю. Крім того, на карті тепер позначено напрямок руху користувачів”, — йдеться в повідомленні.
При відправці декількох музичних файлів їх можна згрупувати в плейлист – так їх зручніше прослуховувати, пересилати і коментувати.
Подібним чином можна відправляти і файли будь-яких інших форматів. Як і в фотоальбомах, будь-який зі згрупованих файлів можна вибрати окремо.
З появою коментарів в каналах підвищилася активність підписників, і тепер у адміністраторів є ще один інструмент, щоб відстежувати реакцію аудиторії.
На додаток до загальної статистики каналу можна отримати детальну статистику для кожної окремої публікації – включаючи список публічних каналів, в які пересилали повідомлення.
Тим часом розробники додатку для Android продовжують доповнювати його плавними анімаціями. Цього разу зміни торкнулися перемикання композицій в музичному плеєрі і галочок відправки повідомлень.
Ще одне нововведення для користувачів Android: при перегляді фотографії можна швидко відредагувати її і відправити назад, без необхідності зберігати і завантажувати наново.
Для цього потрібно просто розгорнути фотографію на весь екран і натиснути на значок пензлика — наприклад, щоб швидко обвести потрібний фрагмент або додати стікер.
Розробники також додали анімовані емодзі. Щоб домогтися такого ефекту, необхідно відправити в будь-який чат один з відповідних емодзі окремим повідомленням. Якщо натиснути на відповідну опцію в чаті, анімацію доповнять звукові ефекти.
Нова версія додатку вже доступна користувачам Telegram для Android в каталозі Google Play і у вигляді APK. Тепер оновлення доступне і користувачам iOS.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас