Як працює сервіс видачі кредитів онлайн Zecredit — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Як працює сервіс видачі кредитів онлайн Zecredit

Кредит&Депозит
367
ZeCredit — фінансова організація, що надає населенню послуги з видачі кредитів онлайн із швидким зарахуванням коштів на банківську карту позичальника. Завдяки зручному формату роботи, кредити доступні для всіх жителів України – від далеких сіл до міст. Адже для оформлення потрібен лише смартфон або будь-який інший сучасний гаджет, підключений до інтернету. Графік роботи компанії у режимі 24х7 дозволяє отримати потрібну суму грошей в будь-який час доби, не виходячи з дому.
Як працює сервіс видачі кредитів онлайн Zecredit
Для отримання першого кредиту достатньо залишити заявку на сайті і заповнити анкету. Без застав, поручителів і довідок про доходи. Тільки мінімум документів – ваш паспорт та ідентифікаційний код (ІПН). Кредити від ZeСredit доступні для осіб, які досягли повноліття (вік потенційного позичальника – від 18 до 65 років) і мають діючу банківську карту, емітовану будь-яким українським банком (баланс на карті – мінімум 1 гривня).
Для клієнтів, які вперше оформлюють кредит в компанії, діє максимальна знижка 0% з доступною сумою 5000 грн при першому поданні заявки на кредит онлайн. У разі пролонгації позики і/або недотримання терміну погашення кредиту онлайн, нарахування відсотків здійснюється за тією ж відсотковою ставкою, без штрафів і пені. Тобто, сервіс Зекредіт працює максимально прозоро і чесно для своїх клієнтів, зберігаючи бездоганну репутацію на ринку мікрофінансування.
Переваги онлайн кредиту в ZeCredit: – максимальна сума кредиту – 12000 гривень для постійних клієнтів; – термін видачі кредиту – від 7 до 30 днів; – гроші надходять відразу на банківську карту після погодження заявки; – всього два документа для отримання кредиту – ІПН та паспорт громадянина України; – пролонгація кредиту – за першою вимогою позичальника; – зручні способи погашення кредиту: персональний кабінет на сайті ZeCredit, каса найближчого банку або термінали ПриватБанку; – Програма лояльності, що дозволяє оформити кредит за зниженою процентною ставкою і подовжити термін користування кредитом на пільгових умовах, а також брати участь в постійних розіграшах призів та отримувати індивідуальні знижки за промокодом; – можливість оформлення реструктуризації кредиту на прохання клієнта.
Кредити під маркою ZeCredit видаються через ТОВ «Фінансова компанія «Інвеструм», яка працює на ринку фінансових послуг з жовтня 2018 року (свідоцтво Нацкомфінпослуг про реєстрацію серії ФК №1107 від 03.10.2018, видане на підставі розпорядження НКРРФП №1759 від 03.10.2018. Ліцензії видані розпорядженням Нацкомфінпослуг №1920 від 30.10.2018).
Для компанії дуже важливо, щоб клієнту була надана максимальна підтримка і за необхідності – якісна консультація. Менеджери сервісу Зекредіт працюють щодня для своєчасної допомоги, а також вирішення питань, які можуть виникнути у клієнта під час оформлення, оплати, пролонгації або прострочення кредиту онлайн.
ZeCredit завжди йде назустріч своїм позичальникам, детально вивчаючи їх договори і спільно приймаючи рішення, які допоможуть клієнтам вирішити тимчасові фінансові нюанси без обмеження їх повсякденного життя.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас