«Бізнес Позику обирай - гроші вигравай!» Перемогли найкращі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

«Бізнес Позику обирай - гроші вигравай!» Перемогли найкращі

Особисті фінанси
202
«Бізнес Позику обирай - гроші вигравай!» Перемогли найкращі
Майже два місяці проходив розіграш “БІЗНЕС ПОЗИКУ обирай — ГРОШІ вигравай”. І вже відомі імена переможців.
У програмі могли взяти участь представники малого бізнесу, зареєстровані як ФОП, та виграти 50 000 грн, 20 000 грн та 10 000 грн.
У кінці розіграшу компанія “Бізнес Позика” і фінансовий портал Finance.ua проаналізували діяльність учасників та обрали переможців.
Головним критерієм була реалістичність і потенційна вигода використання виграшу для бізнесу. Було важливо, щоб стратегія використання виграних коштів була максимально продумана і зрозуміла, з чіткими кроками застосування виграшу.
Переможець — 1 місце
Перше місце зайняла Сірант Олена Володимирівна і її компанія Triada Cleaning. ІНПП: 3108420669. Вона виграла 50 000 гривень.
Клінінг — це бізнес, гроші в якому дійсно дістаються важкою працею. Вдвічі приємно, коли такий бізнес не тільки успішний і може похизуватися співпрацею з такими гігантами, як АТБ, але щиро хоче зробити світ чистішим для дітей.
Виграні кошти будуть використані на ініціативу “Клінінг в державних навчальних закладах”.
Переможець — 2 місце
Друге місце зайняла Бандура Ірина Олександрівна, яка займається виробництвом готового продукту тваринництва (яйця перепелині). ІНПП: 2752315163.
Фірма Ірини Олександрівни унікальна тим, що єдина на Волині має офіційно зареєстровану потужність оператора ринку.
Важливо відмітити, що виробництво забезпечене регулярним ветеринарним супроводом. Про якість продукції говорить також і те, що на фірмі проводиться необхідний лабораторний ветеринарно-санітарний контроль та комплекс лабораторних досліджень.
Організація має власну логістику та виробничу потужність.
Виграні кошти будуть використані для того, щоб придбати обладнання на розвиток переробної складової бізнесу: промисловий вакууматор для виготовлення нового продукту-м’яса перепелиного охолодженого, вакуумованого та копченого. Встановлення такого обладнання дасть можливість створити ще один продукт бізнесу.
Переможець — 3 місце
Третє місце зайняла Демченко Марія Миколаївна та її зразковий сімейний бізнес багатодітної родини, яка розвиває свою власну справу — бренд жіночого одягу Oresstas. ІНПП: 3553009103.
Сім дівчат і один юнак цієї родини працюють над бізнесом. Активно беруть участь у виставках “ВсіСвої”, дизайн-маркеті “Гешефт” та інших. Для виготовлення одягу ця сім’я використовує трикотаж високої якості. У планах у сім’ї розвивати свою справу, вводити чоловічі моделі і моделі для сімей.
Виграні кошти будуть використані на купівлю нового обладнання.
Для компанії “Бізнес Позика” такий розіграш був можливістю вчергове допомогти малому бізнесу, посприяти його розвитку, особливо в такі складні часи.
“Бізнес Позика” вдячна всім, хто взяв участь у розіграші! А переможцям бажає, щоб виграш ефективно вплинув на їх бізнес.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас