Xiaomi представила холодильник з 5G і Wi-Fi 6 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi представила холодильник з 5G і Wi-Fi 6

Технології&Авто
729
Viomi, дочірній бренд компанії Xiaomi, випустив новий оригінальний продукт – холодильник 21Face 5G IoT з інтерактивним дисплеєм, вбудованим модулем Wi-Fi 6 і 5G-модемом для підключення до мобільних мереж п’ятого покоління. При цьому виробник не забув і про основну функцію приладу, ціна якого порівнянна з купівлею флагманського смартфона.
Новинка оснащена великим сенсорним екраном, який можна використовувати для перегляду відео, прослуховування пісень або пошуку рецептів в Інтернеті — а при бажанні в пам’ять приладу можна завантажити різні додатки на кшталт клієнтів соціальних мереж. Зв’язок з інтернетом холодильник здійснює по Wi-Fi зі швидкістю до 1200 Мбіт/с або за допомогою 5G-підключення.
Xiaomi представила холодильник з 5G і Wi-Fi 6
Viomi 21Face 5G IoT також здатний взяти на себе роль центрального хаба для управління іншими пристроями в складі екосистеми розумного будинку. Крім того, підтримка функцій голосового асистента дозволяє власнику моделі взаємодіяти з іншою розумною технікою на кухні. Сумарний внутрішній об’єм холодильника становить 520 літрів, а заявлений рівень шуму компресора — не більше ніж 38 дБ.
Вартість новинки в Китаї складе $744, про плани з продажу приладу в інших регіонах виробник не повідомив.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас