Rozetka розпочала продажі власного бренду техніки - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Rozetka розпочала продажі власного бренду техніки - ЗМІ

Фондовий ринок
1230
Український інтернет-магазин і маркетплейс Rozetka запустив власний бренд побутової і напівпрофесійної техніки RZTK. В асортименті – від газонокосарок до електробритв.
Про це ain.ua стало відомо з власних джерел.
Дизайн логотипу виконаний у фірмовому стилі Rozetka. Айдентику розробило агентство Fedoriv Agency: окремий від материнського бренду логотип, приклади розміщення на товарах, дизайн упаковки, лендінг і проморолики – за принципом інхаус.
Сам бренд позиціонується як “перевірена і надійна альтернатива дорогим брендам”. Як повідомили в Fedoriv Agency, RZTK входить в нижній ціновий сегмент.
RZTK – це новий унікальний бренд техніки, що поєднує в своїй продукції справжню німецьку якість, інноваційні корейські технології та доступні українські ціни. З початку він орієнтований на вимогливого європейського споживача, однак це не виключає амбіцій світового масштабу”, – йдеться на Facebook-сторінці RZTK.
Бренд зареєстрований в Німеччині, сама техніка вироблена в Китаї. На товари бренду RZTK поширюється гарантія і сервісне обслуговування безпосередньо від “Розетки”.
У компанії поки не робили офіційних заяв з приводу запуску бренду.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас