Honor представить смарт-годинник з великим екраном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honor представить смарт-годинник з великим екраном

Фондовий ринок
876
Honor офіційно оголосила про запуск нового покоління “розумних” годинників Honor Band. Нове покоління Honor Band буде називатися Honor Band 6. Вперше новий Band 6 оснащений повноекранним дисплеєм. Про це повідомляє видання MyFixGuide.
В офіційному анонсі згадувалося, що нові Honor Band 6 вийдуть 3 листопада. На плакаті також показано силует нового “розумного” браслета, і видно, що Honor Band 6 отримає екран з вузькою рамкою. Водночас Honor вперше висунула гасло “відкрийте еру повноекранного режиму”.
Цього року було випущено багато нових “розумних” браслетів. Більшість з них використовують екран не більше 1 дюйма. Очікується, що більший екран в Honor Band 6 поліпшить візуальні ефекти і зробить використання більш зручним.
У 2018 році Honor Band 4 став першим “розумним” браслетом, вперше оснащеним AMOLED-дисплеєм. І тепер, в 2020 році, Honor виводить відображення годинника на новий рівень, додаючи в нього повноекранний дисплей. Після популяризації повноекранного режиму в таких продуктах, як смартфони, ноутбуки та планшети, настав час для годинників. Абсолютно новий Honor Band 6 повинен бути випущений 3 листопада.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас