Понад 680 тис. грн виплатила СГ ТАС за пошкоджений в ДТП позашляховик — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 680 тис. грн виплатила СГ ТАС за пошкоджений в ДТП позашляховик

Особисті фінанси
67
Деформовані дах та дві двері, розбиті бампер та решітка радіатора – це не повний перелік пошкоджень, яких зазнав в результаті дорожньо-транспортної пригоди застрахований СГ «ТАС» автомобіль Toyota Land Cruiser.
Аварія сталася на Харківщині. Водій позашляховика на слизькій після дощу дорозі в повороті не зміг втримати велику машину, внаслідок чого її занесло прямо в кювет. Невдалий маневр обернувся серйозними пошкодженнями авто, при цьому загальний збиток власника автомобіля, як показала експертиза, склав 680346 грн.
Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань за договором ЄвроКАСКО 5 зірок і виплатила своєму клієнтові Страхова група «ТАС» в якості страхового відшкодування.
Додамо, що авто було застраховано за програмою «5 зірок» вказаного договору, що покриває максимальний перелік страхових ризиків, в тому числі пошкодження авто внаслідок гідроудару, пошкодження шин, номерів, дисків тощо, а також включає в себе низку корисних для автовласників опцій: «Валютний коридор», «VIP-сервіс» тощо.
Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять програм автострахування на вибір страхувальника. Так, за програмою «1 зірка» Страхова група «ТАС» здійснює страхування транспортних засобів виключно на випадок їх знищення або викрадення. За «двозірковою» програмою автовласники можуть убезпечити себе також на випадок пошкодження авто внаслідок ДТП, дій третіх осіб, стихійних лих, пожежі та розбиття скла. В свою чергу, програма «3 зірки» до того ж передбачає можливість виплати страхового відшкодування без надання довідки поліції. Програма «4 зірки» покриває збитки автовласника внаслідок пошкодження його транспортного засобу, спричиненого будь-якими обставинами. І, відповідно, найширше покриття забезпечує програма «5 зірок», що, окрім всіх вже перелічених переваг, також передбачає прискорену виплату страхового відшкодування.
Страховий тариф за договором «ЄвроКАСКО» становить від 0,99%.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас