Samsung додала першій моделі Galaxy Fold нові функції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung додала першій моделі Galaxy Fold нові функції

Фондовий ринок
322
Власникам торішнього складаного смартфона Samsung Galaxy Fold стала доступна одна з найбільш цікавих функцій моделі Galaxy Z Fold 2.
“Мова йде про можливість використовувати Фронтальний дисплей смартфона як видошукач для головної камери на задній панелі. Коли смартфон розкритий, це дозволяє краще компонувати кадр при зйомці автопортретів на основну камеру. Ця функція (і низка інших, спочатку реалізованих в Galaxy Z Fold 2) стала доступна користувачам Galaxy Fold разом з виходом оновлення прошивки мобільного пристрою”, – йдеться в повідомленні.
Відзначається, що крім цього поліпшення при зйомці автопортретів, оновлення також принесло на Galaxy Fold підтримку режиму Capture View Mode. Він дозволяє кадрувати фотографію на одній половині головного екрану і переглядати до п’яти останніх фотографій або відео на іншій половині. Режим Pro Video впроваджує можливість зйомки відео зі співвідношенням сторін 21:9 і частотою 24 кадри на секунду.
“Оригінальний Galaxy Fold також отримав кілька функцій Samsung Galaxy Z Fold 2, призначених для підвищення продуктивності. Наприклад, App Pair дозволяє встановити ярлик для запуску до трьох додатків одночасно в бажаному макеті з розділеним екраном. Це означає, що якщо користувач хоче, щоб додаток Twitter було відкрито на одній половині екрана, а YouTube – на іншій, то він може створити ярлик, щоб запускати ці програми разом і налаштовувати їх так, як подобається. Тепер також можна розташувати вікна з розділеним екраном по горизонталі”, – підкреслює видання.
Це оновлення з новими функціями для Samsung Galaxy Fold вже почало поширюватися серед користувачів, але терміни його фактичної доступності “можуть відрізнятися залежно від оператора або ринку”.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас