ДСНС отримала 80 аварійно-рятувальних пікапів (ФОТО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДСНС отримала 80 аварійно-рятувальних пікапів (ФОТО)

Казна та Політика
1263
Державна служба з надзвичайних ситуацій отримала 80 аварійно-рятувальних автомобілів легкого типу на базі Ford Ranger. Як повідомляє Міністерство інфраструктури, вартість машин склала майже 280 млн грн.
Вони призначені для першочергових рятувальних робіт, ліквідації наслідків ДТП, заходів з пошуку постраждалих та надання їм домедичної допомоги, організації зв’язку та оповіщення при ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.
Машини обладнані гідравлічним рятувальним обладнанням, системою стабілізації транспортних засобів, автомобільною радіостанцією, первинними засобами пожежогасіння на основі води і піни.
Крім того, автомобілі оснащені навігатором з вбудованим відеореєстратором, планшетом з офлайн-програмою схем легкових машин для використання при ДТП, електролебідкою, бензопилою, мобільною освітлювальною установкою, дисковою і шабельною пилами, а також комплектом пневматичних підйомних подушок.

До кінця року планується передати ДСНС ще 59 аналогічних машин, а також 58 спеціальних аварійно-рятувальних машин середнього типу.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас