Xiaomi випустила очищувач води (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi випустила очищувач води (фото)

Технології&Авто
893
Всього пару днів тому Xiaomi випустила очищувач води Mi Water Purifier H600G з подвійним випускним отвором і мембраною зворотного осмосу з підвищеним потоком 600G. Всього через кілька днів компанія випустила очищувач води Mi Water Purifier H1000G.
Ціна продукту становить 3999 юанів (~595 доларів США), але перші користувачі можуть придбати модель за 2999 юанів (446 доларів США).
Планується, що він надійде в продаж 1 листопада через Xiaomi Youpin.
Mi Water Purifier H1000G – це очищувач води Xiaomi з найвищою здатністю очищати воду, найекономічнішою і найшвидшою на даний момент продуктивністю. Він може очистити 2,5 л води за 1 хвилину, що близько до потреби у водопостачанні середнього будинку.
Xiaomi випустила очищувач води (фото)
Повідомляється, що водоочисник має стабільне співвідношення чиста / стічна вода 3:1, що вище, ніж першокласний показник ефективності використання води. Що стосується технології очищення води, машина використовує першу в галузі технологію фільтрації зворотного осмосу з подвійним зворотним осмосом. Вода, відфільтрована через головну мембрану зворотного осмосу, знову фільтруються через вторинну мембрану зворотного осмосу. Другий ступінь фільтрації використовує передачу тиску першого ступеня фільтрації з низьким рівнем шуму і низькою вартістю.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас