Huawei в третьому кварталі заробив понад 671 мільярд юанів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei в третьому кварталі заробив понад 671 мільярд юанів

Фондовий ринок
259
Дохід компанії Huawei за підсумками трьох кварталів 2020 склав 671,3 млрд юанів, що на 9,9% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
Про це Укрінформу повідомили в компанії.
Відзначається, що рентабельність чистого прибутку компанії за цей період склала 8,0%, а фінансові результати Huawei за три квартали 2020 року в цілому відповідають очікуванням.
У зв’язку з тим, що світ бореться з COVID-19, глобальний ланцюжок поставок Huawei опинився під сильним тиском, а виробництво і операції зіткнулися з серйозними труднощами. Компанія продовжує робити все можливе, щоб знаходити рішення, виживати і рухатися вперед, а також виконувати свої зобов’язання перед клієнтами і постачальниками.
У Huawei відзначили, що в майбутньому компанія буде застосовувати свій потенціал у сфері інформаційно-комунікаційних технологій (штучний інтелект, хмара, 5G і обчислення) з метою розробки галузевих додатків і розкриття цінності 5G-мереж спільно з партнерами.
ІКТ стали основою сучасного суспільства і головною рушійною силою сталого соціального, економічного та екологічного розвитку. Huawei вважає, що швидкий і повноцінний розвиток ІКТ-галузі буде залежати від відкритої співпраці і взаємної довіри в рамках глобальної індустрії. Тому компанія і надалі буде тісно співпрацювати зі своїми глобальними партнерами і використовувати інноваційні ІКТ-технології для створення більшої цінності для клієнтів незважаючи на складну ситуацію. Компанія продовжить робити внесок у боротьбу з пандемією, економічне зростання і соціальний прогрес”, – підкреслили в Huawei.
Huawei є провідним світовим постачальником інфраструктури інформаційних і комунікаційних технологій (ІКТ), а також інтелектуальних пристроїв. Створюючи інтегровані рішення в чотирьох основних областях (телекомунікаційні мережі, ІТ, “розумні” пристрої та хмарні сервіси), ми прагнемо відкрити цифровий світ, в якому все є інтелектуальним і взаємопов’язаним, для кожної людини, будинку та організації.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас