Ціна біткойна підібралася до максимуму 2020 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціна біткойна підібралася до максимуму 2020 року

Фінтех і Картки
807
Курс біткойна (Bitcoin), який обвалився на початку вересня, різко злетів за останню добу: додав відразу 4%, і досяг 12 291 долара за монету.
“Це багато для одного дня, і показово, оскільки ринок впритул підійшов до максимальної позначки 2020 року, встановленої в серпні. Тоді ринки вийшли на 12,3 тисячі доларів за біткойн”, – йдеться в повідомленні.
Після різкого курсового стрибка вранці, Bitcoin до обіду скоректувався на 12,26 тисячі доларів за біткойн – звична поведінка ринку в подібних ситуаціях. Але експерти відразу засіли за аналіз нового тренду, і назвали відразу декілька причин підвищення котирувань.
“Подорожчання біткойна пов’язують з придбанням 4709 біткойнів на суму 50 мільйонів доларів компанією Square (SQ). Оглядачі вважають, що вона помітила зростання попиту клієнтів на криптовалюту. Крипторинок очікує, що Square придбає ще, а потім приклад з компанії візьмуть і інші платіжні системи”, – розповів аналітик групи компаній “Фінам” Леонід Деліцин.
На друге місце експерти поставили фактор, пов’язаний зі збоєм в роботі гонконгської біржі Binance. Це найбільший в світі майданчик з торгівлі криптовалютами, і він вчора не працював через технічні проблеми.
За матеріалами:
Страна.UA.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас