СБУ викрила в корупції посадовців Подільської митниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ викрила в корупції посадовців Подільської митниці

Кримінал
291
На Вінниччині СБУ викрила в корупції посадовців Подільської митниці, які за хабарі пропонували підприємцям швидке й «дешеве» розмитнення товарів.
Про це повідомило Управління СБУ у Вінницькій області на своїй сторінці у FACEBOOK.
«Співробітники Служби безпеки України викрили сталу схему систематичного отримання неправомірної вигоди, організовану посадовими особами Подільської митниці. За даними досудового слідства, оборудку організували двоє головних інспекторів посту «Могилів-Подільський» спільно з митним брокером. Гроші зловмисники вимагали від компаній, які займаються зовнішньоекономічною діяльністю, та фізичних осіб. За винагороду зловмисники обіцяли клієнтам пришвидшити митне оформлення товарів та штучно мінімізувати відрахування до державного бюджету», – йдеться у повідомленні.
СБУ викрила в корупції посадовців Подільської митниці
Зазначається, що, за оперативними даними, нелегальний прибуток від корупційної діяльності становив у середньому 80 000 гривень на місяць. Діяла схема пів року.
Затримали зловмисників у приміщенні митного посту після отримання хабаря від чергового клієнта за безперешкодне ввезення автомобіля і товарів широкого вжитку.
Триває слідство. Перевіряється причетність керівництва митного посту до корупційної діяльності.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас