Samsung патентує смартфон з висувною колонкою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung патентує смартфон з висувною колонкою

Технології&Авто
430
Нещодавня документація показує, що Samsung вивчає можливості оснащення майбутніх смартфонів Galaxy резонансною камерою динаміка, щоб значно поліпшити якість звуку на виході.
Як Samsung робить це можливим? За рахунок використання гнучкого екрана, який може частково складатися вперед і таким чином виходити з корпусу (як своєрідна висувна система). Це створює простір в корпусі, який функціонує як резонансна камера для динаміка, тож можна реалізувати професійний звук.
У лютому цього року Samsung Electronics подала в WIPO (Всесвітнє відомство інтелектуальної власності) патент на “Електронний пристрій з розширюваним внутрішнім простором”. 35-сторінкова документація була опублікована 15 жовтня 2020 року і детально описує, як Samsung хоче зробити можливою цю резонансну камеру динаміка.
Корпус телефона складається з передньої і задньої панелі, між якими розміщені всі компоненти. Прямо під передньою панеллю розміщені один або кілька динаміків, а також мікрофон, модуль фронтальної камери і різні датчики.
Samsung патентує смартфон з висувною колонкою
Ці компоненти можуть переміщатися разом з передньою панеллю і гнучким екраном. Верхня частина екрана складається всередину, при цьому корпус не переміщається. Це створює додатковий резонансний простір для звукового обладнання всередині корпусу.
Samsung патентує смартфон з висувною колонкою
Щоб отримати краще уявлення про запатентовану технологію, штатний 3D-дизайнер Джузеппе Спінеллі, він же Снорейн, створив серію візуалізацій продукту на основі патентних зображень і документації. 3D-рендери в цій публікації призначені тільки для ілюстрації. Цей продукт не був офіційно випущений Samsung Electronics і тому не є доступним для купівлі.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас