Сервіс Glovo розпочав роботу ще в одному місті України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сервіс Glovo розпочав роботу ще в одному місті України

Фондовий ринок
704
20 жовтня 2020 р. Сервіс швидкої кур’єрської доставки Glovo розпочав роботу в Луцьку. Від сьогодні мешканці ще одного міста на Західній Україні зможуть скористатися послугами Glovo, просто завантаживши мобільний додаток на свій смартфон.
До території покриття сервісу у Луцьку увійшла зона між вулицями Героїв УПА та Окружною, та з півночі від вулиці Єршова до вулиці Глушець на півдні. Користувачі додатку Glovo у місті зможуть зробити замовлення у будь-який день тижня з 10:00 до 23:00. З 23 жовтня по 23 листопада доставка буде безкоштовною.
Glovo робить ближче ресторани, супермаркети, магазини та аптеки міста для його мешканців. Відкривши додаток, кожен користувач отримує вибір із закладів у радіусі 2-2.5 км.
Для користування послугами необхідно:
  • Завантажити безкоштовний додаток Glovo з App Store чи Google Play на смартфон або планшет.
  • При реєстрації облікового запису користувач підтверджує досягнення 18-річного віку, адже сервіс Glovo доступний лише для повнолітніх.
  • У профілі користувача потрібно зазначити контакти, а також обрати зручний для себе спосіб оплати, наприклад, додати платіжну картку.
Якщо об’єкт доставки не потрібно купувати, а лише передати іншій людині в межах покриття сервісу в місті — для цього є опція «Експрес-кур’єр». У додатку потрібно вказати адреси відправника та отримувача.
Опція «Що завгодно» існує для випадків, коли потрібного товару немає в інших бабблах. Користувач може вказати у текстовому полі назву потрібного товару або додати фото — кур’єр придбає та доставить його менше ніж за годину. Габарити об’єкту замовлення не можуть перевищувати розміри фірмового рюкзака кур’єра 40х40х30 см та мати вагу до 9 кг.
Вартість доставки у бабблі «Ресторани» становить 25 грн, «Супермаркети» та «Здоров’я та краса» – 30 грн, «Подарунки» – 60 грн. У бабблах «Експрес-кур’єр» та «Що завгодно» вартість доставки розраховується автоматично у залежності від подоланої кур’єром відстані.

Довідка Finance.ua:

  • З вересня для українських користувачів додатку Glovo стала доступною послуга Glovo Prime. Це платна підписка на сервіс Glovo, що надає доступ до безкоштовної доставки з певного переліку закладів та акційних пропозицій. Підключити підписку можна у відповідному розділі меню додатка, її вартість – 199 грн/місяць. У користувача є можливість скасувати Glovo Prime у будь-який час, а її умови залишаться активними до кінця сплаченого періоду.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас