Віддалено розробники Google працюють значно гірше: ефективність впала на 45% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Віддалено розробники Google працюють значно гірше: ефективність впала на 45%

Фондовий ринок
1353
Чимало великих технологічних компаній планують або вже дозволили працівникам працювати віддалено навіть після карантину. Все тому, що вони довели ефективність роботи поза офісом. Однак так продуктивно працюють не усі розробники.
Так, працівники корпорації Google, навпаки, демонструють різке зниження продуктивності під час віддаленого режиму роботи, передає The Information.
Як свідчать внутрішні дослідження, показники роботи у деяких співробітників впали на 45%. Так, за II квартал тільки 31% інженерів компанії відзначили, що відчувають себе дуже продуктивними.
При цьому 53% розробників задоволені тим, як справляються з робочими навантаженнями. У компанії кажуть, що “відчуття продуктивності” серед розробників зараз на дуже низькому рівні і ця проблема особливо серйозно стоїть перед новачками.
Ті, у кого з’явилися проблеми з робочими навантаженнями, працювали з кодом на 30% менше. Вони здійснювали на 45% менше змін в репозиторіях Google.
У той же час, розробники, що нейтрально або позитивно оцінюють свою продуктивність, опрацювали на 20% менше змін. Ці зміни, CL (changelists) – одна з ключових метрик для вимірювання продуктивності розробників в Google.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас