Сторонні продавці на Amazon заробили 3,5 млрд доларів під час Prime day — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сторонні продавці на Amazon заробили 3,5 млрд доларів під час Prime day

Фондовий ринок
420
Amazon заявила, що сторонні продавці на її торговому майданчику заробили понад 3,5 мільярдів доларів під час торгового заходу Prime Day в цьому році, що майже на 60% більше в порівнянні з минулим роком і є рекордом для малих і середніх підприємств, що становлять ринок.
Компанія, яка не розкрила загального обсягу продажів Prime Day, заявила, що продажі сторонніх продавців в Prime Day зросли навіть більше, ніж роздрібний бізнес Amazon.
Prime Day, запущений в 2015 році, став одним з найважливіших заходів компанії в сфері роздрібної торгівлі і маркетингу. Це залучає нових передплатників Prime і дозволяє Amazon просувати свої продукти і послуги.
Prime Day в цьому році був незвичайним, позаяк пандемія коронавірусу змусила Amazon перенести масштабний захід з середини липня до жовтня. Час означає, що сезон святкових покупок почнеться раніше, ніж будь-коли. Інші великі роздрібні торговці пішли за прикладом Amazon і цього місяця почали проводити акції зі знижками.
Асортимент Amazon Echo, Ring, Eero і продуктів приватних марок зазвичай має великі знижки в Prime Day. Amazon заявила, що її компактний і дешевший інтелектуальний динамік з голосовим управлінням Echo Dot був найпопулярнішим продуктом в цьому році. Prime Day цьогоріч пройшов в 20 країнах світу.
У заході також активно взяли участь понад 2,3 мільйона малих і середніх підприємств, які складають онлайн-ринок Amazon. У 2019 році продажі сторонніх продавців під час Prime Day перевищили 2 мільярди доларів. За словами Amazon, в цьому році серед категорій найбільш продаваних товарів для сторонніх продавців були постільна білизна, бездротові аксесуари, харчування та оздоровлення, декоративно-прикладне мистецтво, а також охорона здоров’я.
Сторонні продавці набувають все більшого значення для Amazon, на них припадає близько 58% від загального обсягу проданих товарів компанії. При такому процентному співвідношенні продажі Amazon за Prime Day цього року можуть досягти 7 мільярдів доларів. Раніше JPMorgan прогнозував, що цьогорічний захід може принести дохід в розмірі 7,5 мільярда доларів, в той час як eMarketer планував продажі на близько 10 мільярдів доларів.
Очікується, що мега-розпродаж допоможе компанії відзвітувати про рекордний четвертий квартал. За даними аналітиків, опитаних FactSet, в поєднанні зі святковим сплеском продажів квартальна виручка Amazon вперше в четвертому кварталі перевищить 100 мільярдів доларів.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас