Україна оновила список країн "червоної" зони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна оновила список країн "червоної" зони

Особисті фінанси
974
Міністерство охорони здоров’я оприлюднило перелік країн червоної та зеленої зон.
Про це повідомляє пресслужба МОЗ.
У переліку наведено дані стосовно 194 держав, які є членами Всесвітньої організації охорони здоров’я. Зокрема, зазначено інформацію щодо кількості активних випадків захворювання на COVID-19 на 100 тисяч населення в кожній державі.
Повний перелік країн дивіться за посиланням.
В Україні станом на 16 жовтня цей показник становить 176,5 активних випадків на 100 тисяч населення. У переліку МОЗ Україну віднесено до зеленої зони.
До червоної зони віднесено 31 країну. Це, зокрема, Чеська Республіка, Ізраїль, Чорногорія, Бельгія, Нідерланди, Франція, Велика Британія, Іспанія, Республіка Молдова, Вірменія, США, Румунія та інші.
У зеленому списку – 150 країн.
Водночас щодо 13 країн немає даних про захворюваність на COVID-19.

Довідка Finance.ua:

  • Заступник міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко розповів про групи населення, які визначені пріоритетними для вакцинації від коронавірусу, зокрема, назвав вчителів і співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій.
  • Після того як вакцина від коронавірусу з’явиться в Україні, вона коштуватиме близько 40 доларів за дозу. Однак кінцева ціна на вакцину від COVID-19 станом на сьогодні ще не сформована.
  • У Всесвітній організації охорони здоров’я (ВООЗ) розповіли, коли вакцина від коронавірусу може бути доступна в Україні. Країна може її отримати у другій половині 2021 року.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас