У Windows 10 з'явився інструмент зміни частоти оновлення екрану і покращений пошук — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Windows 10 з'явився інструмент зміни частоти оновлення екрану і покращений пошук

Фондовий ринок
1374
Корпорація Microsoft випустила нову попередню збірку Windows 10 під номером 20236, яка вже стала доступна учасникам інсайдерської програми на каналі Dev (ранній доступ). У новій версії програмної платформи розробники поліпшили внутрішній пошук, а також надали можливість зміни частоти оновлення екрану через меню «Параметри».
Тепер для зміни частоти оновлення екрану користувачам не обов’язково використовувати сторонні додатки. Зробити це можна в меню «Додаткові параметри дисплея». Оскільки висока частота оновлення забезпечує більш плавну графіку, можливість її зміни за допомогою стандартних засобів є очікуваним нововведенням. Доступні параметри частоти оновлення екрана можуть відрізнятися залежно від того, який монітор використовується. Очевидно, ця функція стане доступна широкому колу користувачів разом з одним з майбутніх оновлень програмної платформи.
Ще одне нововведення стосується внутрішнього пошуку Windows. Тепер у вигульковому вікні “Пошук” відображаються останні запити користувача, завдяки чому до них можна легко повернутися в разі такої потреби. Ці зміни Microsoft внесла на стороні сервера, тому незабаром вони стануть доступні всім користувачам Windows 10 (1809) і пізніших версій.

У вигульковому вікні “Пошук” демонструються чотири останні запити користувача. При необхідності їх можна видалити, натиснувши на хрестик, розташований навпроти кожного окремого запиту. Цю функцію можна вимкнути, якщо ви не хочете, щоб в пошуковому вікні відображалися останні запити. Очікується, що пізніше цього року Microsoft додасть підтримку темного режиму для внутрішнього пошуку Windows 10.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас