Ryanair скорочує кількість зимових польотів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ryanair скорочує кількість зимових польотів

Особисті фінанси
353
Ryanair скоротить до 40% від рівня минулого року провізні ємності для роботи в майбутній сезон зимової навігації польотів.
Про це пише avianews.com.
Раніше авіакомпанія розраховувала виконувати 60% рейсів у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
Коли розпочнеться зимовий сезон. Початок – 25 жовтня 2020 року. Триватиме до 28 березня 2021 року.
“Обмеження на польоти, встановлені урядами країн ЄС, значно вплинули на можливість авіаподорожей з Центральної Європи, Великобританії, Ірландії, Австрії, Бельгії та Португалії. Це істотно вплине на кількість майбутніх бронювань в листопаді і грудні», — заявили в Ryanair.
Оновлений розклад передбачає, що лоу-кост обслуговуватиме 65% своєї мережі маршрутів, однак зі скороченою частотою польотів.
Закриття баз. В рамках оптимізації авіакомпанія заявила про закриття на зиму баз в Корку, Шанноні і Тулузі і значне скорочення кількості літаків на базах в Бельгії, Німеччині, Іспанії, Португалії та Відні.
Мета скорочень польотів. У Ryanair розраховують, що нові скорочення дозволять підтримувати завантаження літаків на рівні 70% — тобто в салоні в середньому буде зайнято більше ніж 130 місць з 189. За словами голови групи Ryanair Майкла О’Лірі, така заповнюваність крісел дозволяє авіакомпанії працювати максимально близько до точки беззбитковості і мінімізувати втрати грошових коштів.
З урахуванням нового розкладу польотів лоу-кост знизив річний прогноз пасажирських перевезень до 38 млн. Роком раніше Rynair разом з дочірніми підприємствами доставив 149 млн мандрівників.

Туристичне страхування

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас