Роботизовані автобуси скоро поїдуть китайськими містами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Роботизовані автобуси скоро поїдуть китайськими містами

Технології&Авто
309
Китайська компанія QCraft повідомила про швидкий запуск у кількох містах країни роботизованих автобусних маршрутів. Це будуть перші в Китаї автоматизовані пасажирські перевезення на дорогах загального користування.
Головний проєкт компанія QCraft реалізує в одному з транспортних вузлів Сучжоу. У районі залізничної станції в Suzhou Gaotie New City буде створено більше ніж чотири кілометри маршруту з численними зупинками в основних транспортних вузлах, біля офісів, торгових центрів і житлових кварталів. Договір про розгортання маршрутів був укладений з владою Сучжоу в грудні минулого року, а перші автоматичні автобуси QCraft вийшли на маршрути в липні цього року.
Безпілотні автобуси qcraft орієнтовані на перевезення на невеликі відстані. Перед запуском маршрутів в експлуатацію розробники провели численні симуляції. Стверджується, що системи логістики QCraft єдині в світі, у яких є потужний апарат моделювання, тому роботизовані маршрути на дорогах загального користування компанія може впроваджувати практично відразу з мінімальним обсягом польових випробувань.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас