Tesla запускає бета-версію функції повного автопілота — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla запускає бета-версію функції повного автопілота

Технології&Авто
446
На заході Tesla Battery Day 2020, що пройшов минулого місяця, Ілон Маск повідомив журналістам про готовність компанії до використання систем автономного водіння п’ятого рівня. Нарешті, голова бренду оголосив дату початку бета-тесту просунутої електроніки, яка лише формально вимагає присутності власника в салоні електрокара.
Автомобілі Tesla вже не перший рік оснащуються системою допомоги водієві, але до недавнього часу вона виконувала роль асистента і була далеко не повністю автономна. Новий пакет Full Self-Driving (FSD), за заявою автовиробника, здатний керувати електромобілем самостійно, хоча і вимагає від власника транспортного засобу перебувати в салоні відповідно до законодавства.
“Обмежене бета-тестування FSD стартує наступного вівторка [20 жовтня] і буде доступне невеликій кількості людей — досвідчених і обережних водіїв», — заявив Ілон Маск в Twitter.
На своєму офіційному сайті Tesla як і раніше попереджає водіїв, що включені наразі функції автопілота вимагають активного спостереження з боку власника і не роблять автомобіль автономним. Проте в компанії відзначають, що завдяки регулярним апдейтам функціональність фірмового ПЗ буде постійно збільшуватися.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас