Samsung запатентувала складаний гібрид смартфона, планшета і ноутбука — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung запатентувала складаний гібрид смартфона, планшета і ноутбука

Технології&Авто
488
Електронний гігант Samsung продовжує розвивати концепцію складаного дисплея. В одному з нових патентів описаний дизайн гаджета, екран якого складається в двох місцях.
Пристрій з імовірною назвою Galaxy Z Dual Fold кардинально відрізняється від вже випущених компанією гнучких смартфонів Galaxy Z Flip і Galaxy Z Fold 2.
Так, в розкладеному вигляді гаджет перетворюється на повністю плаский планшет, хоча його точні розміри не уточнюються. З одного боку у нього передбачений подвійний шарнір, який дозволяє фіксувати екран під будь-яким потрібним кутом. Судячи з усього, завдяки цьому Galaxy Z Dual Fold можна поставити на стіл, як невеликий ноутбук з сенсорною клавіатурою.
Samsung запатентувала складаний гібрид смартфона, планшета і ноутбука
З іншого боку пристрою розташований один шарнір, але там же екран за потреби можна витягнути, збільшивши його.
На зображенні пристрою в складеному вигляді помітно, що ззаду дисплей не доходить до кінця з одного боку. Можливо, саме за рахунок цього в розкладеному вигляді на екрані не буде складок.
Samsung запатентувала складаний гібрид смартфона, планшета і ноутбука
Поки що немає жодних гарантій, що Samsung дійсно випустить цей пристрій. З чуток, спадкоємець Galaxy Z Fold 2 стане і першим смартфоном компанії з підекранною камерою.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас