В Україні вирішили змінити документи моряків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні вирішили змінити документи моряків

Казна та Політика
880
Для забезпечення безперебійної видачі бланків посвідчення особи моряка Державна служба морського і річкового транспорту (Морська адміністрація) почала їх передачу в дипломно-паспортні відділи служб капітанів портів.
Як повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури України, всі капітани портів проінформовані з цього питання, а самі бланки будуть перебувати на жорсткому обліку.
Всього Морська адміністрація закупила 3 тисячі бланків посвідчень особи моряка, які будуть розподілені між дипломно-паспортними відділами служб капітанів морських портів Одеси, Херсона, Ізмаїла та Маріуполя для забезпечення стійкої та безперебійної видачі посвідчень.
У Мінінфраструктури нагадали, що посвідчення особи моряка є документом, що посвідчує особу, який оформляється і видається особі, яка постійно проживає на території країни і займає будь-яку посаду на борту судна (крім військового судна).
Посвідчення особи моряка дає право особі на виїзд з України та в’їзд в Україну на судні, членом екіпажу якого вона є, а також на переміщення або перехід на інше судно як в портах України, так і в іноземних портах.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас