Стартап представив дешевий електровелосипед Reevo з колесами без маточини (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стартап представив дешевий електровелосипед Reevo з колесами без маточини (відео)

Технології&Авто
5103
На думку видання New Atlas, представлений на Indigogo електровелосипед Reevo стартапу Beno хоч і привертає увагу, по суті є лише інженерним курйозом. Колеса без маточини виглядають круто, але на цьому їх цінність закінчується, тоді як спиці виконують важливу функцію, зміцнюючи і стабілізуючи легке колесо і не дозволяючи йому деформуватися.
Характеристики електровелосипеда Reevo у Reevo непоганий запас ходу – близько 60 км при акумуляторі на 500 Вт/год, але всього одна швидкість. Дизайнери Beno виконали хорошу роботу, замаскувавши всі системи велосипеда, щоб вони не псували зовнішній вигляд. Замок на колесі захований так, щоб до нього не можна було підібратися з болторізом, а відкривається і закривається він через сканер відбитка пальця. Є також відповідні датчики, GPS-маячки і кріплення для смартфона.
Оскільки внутрішній обід Reevo фактично не рухається, тоді як шина обертається навколо нього, конструктори Beno змогли вставити світлодіодне освітлення в передній і задній ободи колеса. Вони спалахують автоматично, коли на вулиці темніє.
Ціна При такому складному дизайні і непоганих технічних характеристиках просять за велосипед на Indigogo підозріло мало – 2000 доларів. Можливо, тому що виробляти його будуть в Малайзії. 200% від необхідної суми компанія залучила за перші 15 хвилин.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас