У МОЗ пояснили, які регіони можуть перевести на дистанційне навчання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У МОЗ пояснили, які регіони можуть перевести на дистанційне навчання

Особисті фінанси
1854
Виконувач обов’язків генерального директора “Центру громадського здоров’я МОЗ України” Ігор Кузін дав роз’яснення з приводу дистанційного навчання в школах після канікул. Переведення на таке навчання буде залежати від того, в якій карантинній зоні розташований регіон.
“Тут ситуація буде залежати від того, в якому регіоні чи районі розташована школа, тому що сама ідеологія адаптивного карантину полягає в тому, щоб застосовувати різні підходи до різних територій”, – сказав він.
Представник МОЗ зазначив, що в деяких регіонах ситуація з коронавірусом склалася таким чином, що відстежити контактних осіб дуже важко.
“Є також області, де ситуація керована або поодинокі випадки тільки. Тому в тих регіонах, які знаходяться в помаранчевій або червоній зоні, там, можливо, будуть порушувати питання про дистанційне навчання (після канікул, – ред.)”, – сказав Кузін.
Нагадаємо, Міністерство освіти і науки сьогодні рекомендуватиме всім закладам загальної середньої освіти розпочати осінні канікули 15 жовтня. Рекомендації надішлють всім школам незалежно від карантинної зони.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас