Популярні схеми шахрайства під час купівілі авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Популярні схеми шахрайства під час купівілі авто

Технології&Авто
1766
Збираючись купити нове авто, люди намагаються знайти найбільш вигідні пропозиції. Часто «сірі» салони пропонують низькі ціни, що і підкуповує недосвідчених автолюбителів. Варто тільки потенційному покупцю переступити поріг автоцентру, в хід ідуть стандартні схеми, спрямовані на видобування грошей.
При купівлі неофіційно:
  • вимагають 10% безповоротної застави за доставку машини з іншої філії;
  • накручують вартість на дорогому додатковому обладнанні;
  • включають в документи на кредит купу різних пунктів. Ставка з привабливих 5% може зрости до шокових 30-50%.
Дізнається про це клієнт, швидше за все, тільки під час внесення щомісячного платежу, коли виявить, що його розмір збільшився в півтора рази.
До нюансів купівлі в неофіційному автосалоні варто віднести і ризик придбати машину з механічними несправностями. Інших приводів продавати дешево новий транспорт просто немає.
Переваги купівлі у офіційного дилера:
Коли стоїть питання про придбання нової машини, вирушайте в «білий» салон.
Заводська гарантія. Вона забезпечує право покупця на обслуговування транспортного засобу та встановлення нових оригінальних запчастин, проходження ТО в авторизованих сервісних центрах. Займатися автомобілем буде спеціально навчений механік. При заміні комплектуючих вам запропонують фірмові запчастини або ж замовлять їх на заводі. На обслуговування часто теж поширюється гарантія, що підвищує надійність всіх виконаних робіт.
Кілька пакетів і варіантів комплектації на вибір. Якщо в «сірих» салонах вам не зможуть запропонувати встановлення додаткового обладнання на заводі і поставку під замовлення, то у офіційного дилера проблем з цим не виникне. Покупець вибирає різні пакети комплектації або колір. Коли подібних машин немає в наявності, то їх доставляють з іншого салону мережі або замовляють у виробника.
Відсутність афер. При купівлі машини в офіційному салоні можна не перейматися, що ціна раптово зміниться, непомітно в документах «зросте» ставка за кредитом. «Білим» дилерам немає сенсу псувати собі репутацію подібними схемами.
Хочете купити нове авто, але бракує коштів? Зручний сервіс від Finance.ua допоможе вибрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги щодо кредитних продуктів і пропонуємо найкращі варіанти:
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас