Samsung запатентувала шарнір з власним дисплеєм для гнучких смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung запатентувала шарнір з власним дисплеєм для гнучких смартфонів

Технології&Авто
327
Samsung регулярно патентує дизайн не тільки готових смартфонів, але і окремих конструкційних елементів. У новій заявці виробника електроніки описаний незвичайний механізм шарніра для гнучких гаджетів, оснащений власною світлодіодною матрицею, що виконує роль незалежного сервісного дисплея.
Заявка, подана Samsung у Всесвітню організацію інтелектуальної власності, містить опис шарнірного механізму, зовнішній бік якого оснащено світлодіодною індикацією. Дизайнери видання LetsGoDigital вивчили відповідні креслення і створили реалістичний рендер смартфона, який може оснащуватися подібним рішенням.
Samsung запатентувала шарнір з власним дисплеєм для гнучких смартфонів
Згідно з патентною документацією, петля матиме модуль з шести світлодіодів, які заховані всередині шарніра. Зверху така мініатюрна матриця буде покрита шаром розсіювача. Отримана конструкція буде виконувати роль індикатора, що демонструє різні показники смартфона – наприклад, залишок заряду акумулятора.
Samsung запатентувала шарнір з власним дисплеєм для гнучких смартфонів
Зараз таке рішення існує лише на папері — за чутками, оригінальну функцію може отримати гнучкий Samsung Galaxy Z Fold 3, але ця інформація ще не підтверджена виробником.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас