Realme представила перший в світі SLED-телевізор — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Realme представила перший в світі SLED-телевізор

Технології&Авто
1325
В рамках масштабної презентації бренд realme показав перший в світі телевізор з SLED-матрицею. Виробник позиціонує цю технологію як альтернативу QLED, яку використовують Samsung і деякі інші компанії. Крім незвичайного екрана новинка отримала потужну аудіосистему і Android TV в якості операційної системи.
Realme Smart TV SLED 4K оснащується 55-дюймовим екраном з роздільною здатністю 3840×2160 пікселів і частотою оновлення 60 Гц. Панель має 108% охоплення колірного простору NTSC і надшироку колірну гаму. Крім того, заявлена ​​підтримка технології Chroma Boost Picture Engine, яка поліпшує картинку шляхом підсилення кольорів і створення більш кінематографічного зображення. Окремо повідомляється про низький рівень синього випромінювання, таким чином знижується навантаження на очі.
Realme представила перший в світі SLED-телевізор
Завдяки тонкій рамці (її товщина всього 9,5 мм) співвідношення площі екрана до корпусу становить 94,6%. Телевізор можна встановити як на комплектні ніжки, так і повісити на стіну. Ззаду у нього три HDMI, два USB, LAN-порт і ряд інших роз’ємів для підключення до аудіотехніки. За звук в realme Smart TV SLED 4K відповідає система з чотирьох динаміків загальною потужністю 24 Вт і підтримкою технології Dolby Audio.
Телевізор працює під управлінням операційної системи Android TV з вбудованим магазином додатків Google Play, що дозволяє завантажувати адаптовані під великий екран програми та ігри. Є вбудований Chromecast, за рахунок чого можна транслювати контент зі смартфона або планшета. Крім того, за допомогою «Google Асистента» можна шукати будь-яку інформацію в інтернеті і управляти розумним будинком. Фірмовий пульт передбачає кнопки для швидкого запуску Netflix, YouTube і «Асистента».
У продаж realme Smart TV SLED 4K надійде 16 жовтня за ціною $587. Поки відомо про запуск продажів тільки в Індії.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас