Google створила розумний рюкзак за $200 для управління смартфоном жестами (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google створила розумний рюкзак за $200 для управління смартфоном жестами (фото)

Технології&Авто
385
IT-гігант Google і відомий виробник дорожніх валіз Samsonite представили смарт-рюкзак Konnect-i, здатний обмінюватися даними зі смартфоном. Новинка пропонується за ціною від 200 доларів США.
«Розумний» рюкзак використовує напрацювання проекту Google Jacquard. Мова йде про спеціальні мікросенсори для зчитування дотиків, які можна вшивати безпосередньо в тканину, перетворюючи її на полотно, що підключається.
У випадку з Konnect-i датчики інтегровані в одну з лямок. Там же розміщено невелику кишеньку для модуля Jacquard Tag, який витягується і виконує функції «мозку» системи. Саме цей блок зв’язується зі смартфоном, дозволяючи виконувати ті чи інші дії через супутній мобільний додаток.
Google створила розумний рюкзак за $200 для управління смартфоном жестами (фото)
Наприклад, торкаючись до сенсорної області на лямці рюкзака, користувач може контролювати відтворення музики або керувати камерою стільникового апарата. Модуль Jacquard Tag наділений світлодіодним індикатором, що сповіщає про різні події. Крім того, є вібромотор. Підзарядка акумулятора Jacquard Tag здійснюється через роз’єм USB.
Рюкзак доступний у двох варіантах виконання – Slim і Standard: в першому випадку використовується вертикальна застібка-блискавка, у другому – горизонтальна. Ціна становить 200 і 220 доларів відповідно.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас