Зарядні станції Tesla Supercharger з’являться в Україні не раніше 2022 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зарядні станції Tesla Supercharger з’являться в Україні не раніше 2022 року

Технології&Авто
338
Tesla не планує будувати в Україні зарядні станції для електрокарів Supercharger до 2022 року, нові терміни будівництва поки невідомі.
Про це повідомляє autogeek з посиланням на експерта транспортних інновацій в Офісі реформ при Міністерстві інфраструктури Марину Китіну.
“Як би не прикро було це визнавати, але в приватному листуванні співробітник компанії Tesla Стівен Альтман-Річер (з департаменту розвитку бізнесу) повідомив нам, що компанія не має намірів будувати в Україні зарядні станції Tesla Supercharger до 2022 року, незважаючи на плани зробити це значно раніше”, – повідомила Китіна.
Про плани встановити електрозаправки Tesla в Україні стало відомо ще у грудні 2018 року, коли Україну було включено до мапи розвитку мережі Supercharger. Навіть Ілон Маск підтвердив інформацію щодо намірів компанії вже у 2019 році заряджати електромобілі по всій Європі “від Ірландії до Києва”.
Проте навіть після цього обнадійливого повідомлення дива не сталося – позначки про майбутні зарядні станції Tesla Supercharger в Україні з року в рік залишалися в розділі “Майбутні плани”.
Також на початку 2020 року з’явилося повідомлення про вже вирішене питання встановлення цих станцій для заряджання електромобілів.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас