Apple представить iPhone з "заліковуванням ран" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple представить iPhone з "заліковуванням ран"

Фондовий ринок
1931
Уже цього місяця компанія Apple представить довгоочікуваний iPhone 12. Однак, як повідомляє портал Cult of Mac, хоча новинка ще не надійшла в продаж, інженери корпорації вже працюють над наступним смартфоном, який буде невразливим.
Інсайдери кажуть, що у нових, можливо 13-х iPhone, буде гнучка панель, яка зможе самостійно відновлювати пошкодження. Технологію назвали “заліковуванням ран” і вже запатентували. Інженери пропонують використовувати як гнучкі, так жорсткі елементи на екрані, а також покрити панель самовідновлюваним шаром на основі еластомеру. Це такий в’язкий полімер з високою еластичністю, його можна розтягувати, але потім він приймає первісну форму – як слайм. В Apple впевнені, що цей процес можна прискорити за допомогою світла, теплової енергії і електророзрядів, а також зробити буквально нескінченним. І тоді еластомер буде миттєво заповнювати пошкоджений простір. На жаль, коли з’явиться гнучкий iPhone, інсайдери не повідомляють.
Нагадаємо, компанія Apple готує нову презентацію. Представивши смартгодинники та планшети, тепер розробники покажуть нові iPhone 12. За інформацією джерел, відбудеться це 13 жовтня, а попередні замовлення стартують вже 16-го.
Apple представить iPhone з "заліковуванням ран"
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас