Додаток "Google Фото" отримав новий дизайн і просунутий редактор зображень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Додаток "Google Фото" отримав новий дизайн і просунутий редактор зображень

Технології&Авто
2497
Розробники Google представили нову версію популярного додатка “Google Фото”, переробивши його інтерфейс і додавши просунутий редактор зображень. Тепер у сервісі доступна нова вкладка з можливістю автоматичного поліпшення знімків.
У новій версії програми з’явився спеціальний розділ “Пропозиції”, де користувач може скорегувати налаштування фотографії вручну або довірити цю задачу фірмовим алгоритмам компанії, повідомляє AndroidHeadlines.
Передбачено зміну рівня контрастності, яскравості, а також накладення портретних ефектів. Крім того, розробники додали функцію Color Pop, за допомогою якої можна зробити акцент на обраній ділянці фотографії – він залишає її кольоровою, в той час як фон стає чорно-білим.
Додаток "Google Фото" отримав новий дизайн і просунутий редактор зображень
Однією з головних фішок нового редактора Google Фото стала функція накладання портретного освітлення, яка може застосовуватися навіть до знімків, зроблених у звичайному режимі.
Нова версія програми також отримала оновлений дизайн, який, за заявою розробників, став більш інтуїтивним. Надалі компанія пообіцяла додати більше функцій, які в першу чергу будуть доступні на пристроях Pixel, а потім з’являться і на інших ґаджетах. Оновлена збірка “Google Фото” вже доступна користувачам Android в Google Play. Дату виходу відповідного апдейту для iOS представники компанії не повідомили.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас