Укрпошта і monobank пропонують кешбек 15% на міжнародні та внутрішні відправлення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпошта і monobank пропонують кешбек 15% на міжнародні та внутрішні відправлення

Особисті фінанси
816
Укрпошта та monobank розширюють вигоди для клієнтів у рамках спільного проєкту.
Про це повідомляє пресслужба Укрпошти.
Що змінюють:
  • збільшують розмір кешбеку за посилки;
  • розширюють перелік послуг у рамках акції;
  • подовжують термін дії акційної пропозиції.
“Так, із 1 жовтня усі відправники та одержувачі посилок, які розраховуватимуться за послуги доставки картками monobank у мережі POS-терміналів Укрпошти, миттєво отримають кешбек у розмірі 15% від вартості послуг”, – ідеться в повідомленні.
Окрім «Укрпошта Стандарт», «Укрпошта Експрес» та SmartBox, кешбек нараховуватиметься також на експортні відправлення (дрібні пакети, посилки, EMS). Партнерський проєкт продовжено до 30 листопада 2020 року і діє в більш ніж 4 тис. автоматизованих відділеннях Укрпошти.
“Упродовж двох місяців пропозицією скористалися понад 30 тис. клієнтів – відправників та отримувачів посилок. Така активність у рамках проєкту, а також чисельні прохання наших постійних клієнтів спонукали нас до розширення умов цієї акції”, – зазначила заступник генерального директора із розвитку мережі Валентина Дудко.
Як взяти участь в акції:
  • бути клієнтом Укрпошти та власником картки monobank;
  • у мобільному застосунку monobank у розділі «Партнерські програми» обрати категорію кешбеку «Укрпошта» та розрахуватися за пересилання відправлення карткою monobank у мережі POS-терміналів Укрпошти.

Оформити кредитні картку monobank на Finance.ua 💳

Нагадаємо, що отримати та відправити посилку у відділеннях Укрпошти клієнти зможуть більш комфортно у другій половині дня. А до 13:00 компанія пропонує суттєво заощадити під час дії «Щасливих годин для платежів» при оплаті комунальних та інших платежів. Для прийому оплати платіжними картками в найбільш завантажених автоматизованих поштових відділеннях України у обласних центрах та населених пунктах, де мешкає понад 2000 жителів, встановлено 5000 POS-терміналів. Нині Укрпошта має найбільшу в Україні мережу – понад 11 тис. відділень та доставляє відправлення по всій території України.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас