Сервіс Google Meet отримав корисну функцію для відеодзвінків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сервіс Google Meet отримав корисну функцію для відеодзвінків

Технології&Авто
928
На тлі пандемії коронавірусу додатки для відеозв’язку в 2020-му набули чималої популярності. Не став винятком і сервіс Google Meet, що дозволяє організувати відеоконференцію прямо з мобільного пристрою без мороки з налаштуваннями ПК і веб-камери. Нещодавно компанія розширила можливості популярного додатка ще однією корисною функцією для віддаленого спілкування.
Вперше Google реалізувала технологію приглушення фонових шумів для Meet ще в червні минулого року, але тоді мова йшла виключно про веб-версію сервісу. Корисна функція, подібна до шумоприглушення для гарнітур, здатна фільтрувати сторонні звуки під час дзвінка, роблячи голос того, хто говорить, максимально чітким.
Нарешті, компанія оголосила про доступність інтелектуальної фільтрації шуму в мобільному додатку Google Meet для Android і iOS. Скористатися опцією можуть власники гаджетів з підписками G Suite Enterprise і G Suite Enterprise for Education. Останнім також доступна функція обліку відвідуваності занять для онлайн-конференцій за участю від 5 до 250 осіб.
Раніше стало відомо про іншу майбутню зміну для користувачів безкоштовної версії Google Meet. Для них після 30 вересня поточного року тривалість дзвінків всередині сервісу буде обмежено 60 хвилинами.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас