Китайці створили новий седан в ретро-стилі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайці створили новий седан в ретро-стилі

Технології&Авто
585
Китайська компанія Great Wall на Пекінському автосалоні, який не стали скасовувати через пандемію коронавірусу, показала публіці свій новий седан. Його особлива риса – ретро-дизайн і двері, які відкриваються проти напрямку руху.
У всьому світі зараз дуже популярні кросовери і позашляховики, тому можна було очікувати, що Great Wall створить новинку в цих сегментах автомобільного ринку. Однак китайська компанія здивувала. Вона представила седан. І не просто седан, а модель з дизайном в ретро-стилі.
Седан побудований на новій платформі Lemon. Що це означає практично? Це означає, що седан може оснащуватися як стандартними двигунами внутрішнього згоряння, так і гібридними силовими установками. Крім того, він може мати повністю електричну версію. Привід – повний.

Головна особливість новинки – ретро-дизайн і двері, які відкриваються проти напрямку руху. Вигляд машина має незвичний і, треба визнати, досить гарний.
Але, незважаючи на ретро-дизайн, у автомобіля є і сучасні технології. Наприклад, світлодіодні фари, бездротова зарядка для телефонів, сенсорна інформаційно-розважальна система і багато іншого.
Китайці створили новий седан в ретро-стилі
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас