Британці випробували реактивний рятувальний костюм (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британці випробували реактивний рятувальний костюм (відео)

Технології&Авто
1570
Британська компанія Gravity Industries випробувала реактивний костюм. Завдяки такому винаходу рятувальники отримають можливість швидко надавати медичну допомогу людям у віддалених районах.
Тестовий політ здійснив винахідник Річард Браунінг. Саме його компанія розробила реактивний костюм, повідомляє GNAAS – британська служба швидкої допомоги на Півночі.
Браунінгу вдалося прилетіти до “жертви” у віддаленому гірському місці всього за 90 секунд. Якби йому довелося підніматися туди пішки, це зайняло б набагато більше – не менше 30 хвилин.
Ідея розробки полягає саме в тому, щоб фельдшер міг швидко дістатися до пацієнта, стабілізувати його стан і викликати вертоліт або наземну команду рятувальників. Адже коли виникає питання збереження життя пацієнта, час дуже важливий.
“Завдяки цій технології наша команда зможе дістатися до деяких пацієнтів набагато швидше, ніж будь-коли раніше. У багатьох випадках це полегшує страждання пацієнта. Іноді – може врятувати його життя”, – прокоментував директор операційного відділу GNAAS.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас