Tesla продемонструвала можливості свого потужного електрокара (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla продемонструвала можливості свого потужного електрокара (відео)

Технології&Авто
2023
На нещодавньому Tesla Battery Day, крім нової концепції акумуляторів для електромобілів і доступної моделі фірмового авто, компанія показала тримоторну версію свого флагманського седана Model S. За заявою вендора, новинка отримала рекордні для фірмової серії показники розгону до “сотні” і максимальну швидкість.
За словами глави Tesla Ілона Маска, максимальна швидкість Model S Plaid становить 321 км/год, а дальність ходу на одному заряді акумулятора – до 836 кілометрів. Щоб підтвердити швидкісні характеристики свого дітища, компанія опублікувала відеоролик, що демонструє проходження новинкою кола на гоночній трасі WeatherTech Raceway Laguna Seca в Північній Каліфорнії. Підсумковий час новинки склав 90 секунд і зробив її одним з найшвидших серійних автомобілів у світі.
За результатом пробігу седан з електричною силовою установкою виявився швидшим, ніж суперкар McLaren P1. Втім, електромобіль поступився аж на три секунди новому McLaren Senna. При цьому седан Tesla значно дешевший від зазначених моделей, роздрібна ціна яких в доларах представлена ​​семизначними цифрами. Для порівняння, вартість базової модифікації Model S Plaid становить 134 490 доларів.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас