Xiaomi випустила енергоефективний вертикальний кондиціонер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi випустила енергоефективний вертикальний кондиціонер

Фондовий ринок
1096
На початку вересня Xiaomi представила вертикальний кондиціонер з функцією “м’якого вітру”, здатний працювати в трьох режимах з потужністю 1, 1,5 і 3 H.P. Тепер же компанія оголосила про випуск нової моделі потужністю 2 H.P. Як завжди, пристрій підтримує як управління зі смартфона, так і голосове.
Новий вертикальний кондиціонер має циліндричну форму з сенсорним дисплеєм у верхній частині, на якому відображається інформація про потужність, температуру й інші дані, повідомляє Gizmochina.
Через сенсорний дисплей також здійснюється взаємодія з пристроєм. Крім того, управляти приладом можна голосовими командами через віртуального помічника XiaoAI і за допомогою мобільного додатку.
Кондиціонер розрахований на використання в приміщеннях площею 20-30 квадратних метрів і здатний пропускати через себе до 1 000 кубічних метрів повітря на годину. Виробник запевняє, що завдяки оптимізації форми вентилятора і повітроводу рівень шуму не перевищує 33 дБ. Додатково повідомляється про наявність антибактеріального фільтра, фільтра від цвілі і можливості пристрою самоочищатися при засміченні.
У Китаї новинка пропонується за орієнтовною ціною 542 долари (15 328 гривень).
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас