У Києві скімери знімали кошти за підробленими картками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві скімери знімали кошти за підробленими картками

Кримінал
609
У Києві під час спецоперації кіберполіції та служби безпеки ПриватБанку було затримано банду скімерів, яка викрадала дані клієнтів українських банків і знімала кошти за підробленими картками.
Згідно повідомленню ПриватБанку, чотири учасники банди викрадали дані карток клієнтів українських банків за допомогою встановлення на банкомати скімінгових пристроїв останнього покоління та знімали кошти за допомогою підроблених банківських карток.
Підозрюваним повідомлено про підозру в шахрайстві, незаконному використанні спеціальних технічних засобів отримання інформації, несанкціонованому втручанні в роботу комп’ютерів, автоматизованих систем, комп’ютерних мереж чи мереж електрозв’язку, незаконних діях з платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, незаконному збиранні з метою використання або використання відомостей, що становлять банківську таємницю, вчинених організованою групою.
Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Головним слідчим управлінням Національної поліції за процесуального керівництва Офісу генерального прокурора. Оперативне супроводження здійснюється Департаментом кіберполіції Національної поліції.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас